Fel format (example@example.com)
Ex. example@example.com
Obligatoriskt fält
* obligatoriska fält att fylla i

Aff-Forum utser Newton som utförare av auktorisation av Fastighetsförvaltare

2014-03-14

Aff-Forum för förvaltning och service har utsett Newton Kompetensutveckling AB att utföra auktorisation av Fastighetsförvaltare. Detta innebär att Newton under Aff-Forum har ett rikstäckande ansvar att utföra tester och att rekommendera godkända Fastighetsförvaltare för auktorisation.

 

”Genom valet av Newton hoppas vi kunna tydliggöra existensen och kännedomen samt höja kvaliteten av utförandet av Auktorisationen av Fastighetsförvaltare, säger Hanna Douglas, Vd på Aff Forum.”

 

”Att fastighetsbolag och fastighetsägare har auktoriserade Fastighetsförvaltare kommer i framtiden att vara avgörande för effektivitet och kvalitet i förvaltningen vilket kommer att öka kundernas och hyresgästernas förtroende för aktuella fastighetsaktörer. Vi är mer än gärna med och påverkar utvecklingen av auktorisationsprocessen, säger Anders Carlson, Vd på Newton Kompetensutveckling.

Första tillfället för auktorisation blir den 3 juni 2014 i Stockholm.

 

Föreningen Aff- Forum för förvaltning och service är ett branschforum och en ideell förening. Föreningens ändamål är att verka för ökad effektivitet och kvalitet inom fastighetsförvaltning och verksamhetsanknutna tjänster. Aff - Forum är huvudman för Aff-konceptet, man genomför också auktorisation av Fastighetsförvaltare. 

Hemsida: www.aff-forum.se. 

Läs mer om auktorisationen på www.aff-forum.se/auktorisation

 

Kontaktperson: Hanna Douglas, Vd, tel: 070-738 90 89, e-post: hanna.douglas@aff-forum.se